ARTIKLER

Hvis du tror at det er nemt at vandre gennem Yosemite, så er det tid at tænke om. Vi for vild, sov under bar himmel, stod øje mod øje med en række vilde dyr og jeg fangede det hele med mit kamera. Tro mig, du vil elske denne vlog.

I min seneste vlog, besøger jeg Seoul og smager deres fantastisk mad. Jeg giver tips om de bedste steder at spise, hvad du skal bestille og hvordan du får mest ud af din tid i Korea.

At rejse heltid kan være anstrengende, så jeg tog en ferie og besøgte nogle af mine canadiske venner. De viste mig de bedste steder i Alberta. Du kan også se dem, ved at tjekke ud min nye video.

Der var en tid, hvor jeg var ludfattig, men det stoppede mig aldrig fra at rejse. Lad mig lære dig, hvordan du tager ud på en god, gammel amerikansk road trip, uden penge.

Lad mig introducere mig selv. Hvis du lurer på hvorfor jeg laver videoer om mine rejser, op og nedgange i en nomadisk livsstil, og hvorfor du aldrig burde blive en vlogger, se min vlog!

Jeg foretrækker at blive på det faste land, fremfor sejling på de vilde oceaner, men da jeg fik et sjældent tilbud, kunne jeg ikke sige nej. Se min video, hvordan jeg overlevede en uge på et skib.

Canada har nogle af de bedste seværdigheder i verden. Jeg besluttede mig for at udforske kysten, før jeg tog op i bjergene. Hvis du også elsker at rejse, skal du ikke gå glip af min vlog.

For en måned siden havnede jeg i Tyrkiet, af en tilfældighed. Jeg kom på det forkerte fly og bestemte mig for at gøre det meste af situationen. Jeg blev en uge og udforskede landet.

Ingen tid til ferie? I dagens vlog fortæller jeg dig, hvordan du får det meste ud af en kort dagtur. Pak din taske og følg med!